Toate produsele din topul vanzarilor
Suport Maini Manichiura
Suport Maini Manichiura - Preturi incepand de la 174,24 lei

Suport Maini Manichiura

Suport Maini Manichiura - Preturi incepand de la 174,24 lei

Suport mâini manichiură

Descoperă modelele de suporturi mâini manichiură pentru a realiza o manichiură la o înălțime perfectă, dar și pentru ca toate clientele să se bucure de un confort de neegalat.

Foarte moale și confortabil, fiind ferm în același timp, un suport mâini manichiură va face din momentul manichiurii sau al îngrijirii unghiilor un veritabil moment de relaxare și de plăcere.

Suportul mâni manichiură este igienic, confortabil și ergonomic. Este realizat doar din materiale de calitate și oferă cel mai frumos moment de relaxare. Conferă un plus de suplețe, permite o relaxare fără pereche și este un ajutor de preț atunci când vrei să menții mâinile în poziție.

O muncă ergonomică cu o libertate de mișcare maximă- suportul mâini manichiură din gama noastră este un accesoriu profesionist, care face munca de la salon sau de acasă extrem de eficientă și de ușoară. Grație dimensiunii sale și materialelor suple cu care este acoperit, oferă baza perfectă pentru o muncă extrem de confortabilă, pentru o executare precisă a manichiurii, pentru nail art sau construcție cu gel UV.

De asemenea, oferă un plus de flexibilitate și furnizează o bază confortabilă și fermă pe care clientele se pot odihni atunci când le este făcută manichiura.

Suporturile pentru mâini sunt amplasate în locul dorit pe masa de lucru și pot fi poziționate liber, astfel încât să poată fi folosite individual de către clientă și stilistul protezist -  sunt deci perfecte și pentru stiliștii mobili de unghii, care trebuie să lucreze în diferite condiții care se deplasează, asigurând astfel confort și un plus de profesionalism.

Suport Maini Manichiura - 29 produse

Se afiseaza 1-16 din 29 produs(e)
Filtre active