Toate produsele din topul vanzarilor
Mack`s
Mack`s - Preturi incepand de la 15,68 lei
Mack`s

Mack`s

Mack`s - Preturi incepand de la 15,68 lei

Gelul UV strălucește extraordinar de frumos, exact ca un diamant. Pentru fiecare doamnă care iubește unghiile strălucitoare, gelurile UV sunt o alegere perfectă. Ele îți permit să evidențiezi o cantitate nebună de strălucire care, cu lustruire normală, se va estompa după doar o zi. Lacul strălucitor și aspectul scump al unghiilor te vor face să atragi sute de priviri pe stradă!

Odată ce ai propriul tău gel UV, poți să dai uitării manichiura de salon, care este, de altfel, și destul de scumpă. Poti apela la gelul UV pentru unghii Mack’s, care este o alternativă destul de accesibilă la saloanele de unghii scumpe, și să experimentezi diferența, economisind o mulțime de bani și, de asemenea, timp prețios.

Poți avea încredere, pe bună dreptate, că poți face asta exact ca un profesionist.

Gelul UV Mack’s este conceput pentru uz profesional (de aceea ar trebui să te aștepți la rezultate fabuloase), însă acesta este disponibil și pentru a fi folosit acasă de către doamnele care nu au suficient timp de pierdut cu programările la salon. Cine a spus că trebuie să fii un nail artist pentru a obține o manichiură fără cusur?

De asemenea, gelul UV se usucă în cel mai scurt timp posibil. De câte ori ți-ai stricat oja chiar înainte de a părăsi salonul? Acest lucru se întâmplă deoarece lustruirile obișnuite durează mult timp până se usucă și pur și simplu nu poți pierde tot acest timp așteptând să se întâmple asta. Cu ajutorul gelurilor UV, poți uita de acest lucru. Marele avantaj aici este că se usucă destul de repede (aproape instantaneu) datorită lămpilor LED/UV care întăresc fiecare strat în 90 de secunde!

Mack`s - 32 produse

Se afiseaza 1-16 din 32 produs(e)
Filtre active