Toate produsele din topul vanzarilor
Ingrijire Par
Ingrijire Par - Preturi incepand de la 11,62 lei

Ingrijire Par

Ingrijire Par - Preturi incepand de la 11,62 lei

Îngrijire păr

Profită de o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare, de o coafură perfectă și de o culoare care rezistă, de imaginea la care ai visat mereu cu ajutorul produselor de îngrijire păr. Categoria noastră de îngrijire păr cuprinde zeci de produse profesioniste pentru păr. Fie ai păr mai subțire, păr blond, păr gras sau păr uscat, vei găsi cu siguranță produsul pe care îl cauți în oferta noastră.

Care sunt cele mai bune produse de îngrijire păr, pentru o podoabă capilară irezistibilă?

Șampoane de păr, inclusiv șampoane uscate și produse 2 în 1;

Seruri, uleiuri și măști pentru păr pentru a profita de un păr moale și strălucitor, ușor de coafat;

Produse profesionale, ideale pentru a fi oferite ca și cadou unei persoane dragi;

Perii pentru păr clasice, perii electrice, ondulatoare profesionale, plăci pentru păr;

Fie ești interesată de căderea părului, de coafarea acestuia, de mătreață, de problema sebumului în exces sau de problema unui scalp sensibil, vei găsi în oferta noastră un produs care să rezolve problema cu care te confrunți.

Găsești în oferta noastră o gamă variată de perii pentru păr, ondulatoare și plăci pentru a obține o coafură perfectă dar și perii pentru copii și numeroase alte accesorii pentru păr.

Urmăm tendințele actuale în materie de îngrijire păr și adăugăm în mod constant în catalogul nostru ultimele noutăți în materie de îngrijire păr. Vei găsi produsele tale favorite la cele mai accesibile prețuri de pe piață. Alege cele mai de calitate produse pentru părul tău și lasă-ți părul strălucind de sănătate.

Ingrijire Par - 48 produse

Se afiseaza 1-16 din 48 produs(e)
Filtre active