Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 16,00 lei - 303,00 lei

Toate produsele din topul vanzarilor
Lampa UV / LED Unghii
Lampa UV / LED Unghii - Preturi incepand de la 16,94 lei
Lampa UV / LED Unghii - FSM.ro

Lampa UV / LED Unghii

Lampa UV / LED Unghii - Preturi incepand de la 16,94 lei

Lampă UV/Led unghii

Lămpile au devenit esențiale într-un domeniu cum este manichiura, asta datorită faptului că ușurează enorm munca atunci când sunt utilizate gelurile UV.

Lampa UV permite polimerizarea gelurilor UV și a ojei semi-permanente. Timpul de catalizare depinde de puterea aparatului. În general, timpul de catalizare este de aproximativ 2 minute. Lampa UV este un material extrem de economic pentru un material profesional.

În cazul lămpilor LED, întărirea gelului și a ojei semi-permanente se realizează datorită undelor electroluminiscente. Spre deosebire de varianta UV, lampa LED permite gelului sau ojei să se usuce în doar câteva secunde. În plus, diodele sunt mai economice deoarece nu necesită o schimbare atât de deasă ca în cazul lămpilor UV.

Alegerea lămpii pentru manichiură se va face în funcție de puterea acesteia, în funcție de culoare, de formă sau de dimensiune. Vei găsi în oferta noastră lămpi de manichiură în diferite dimensiuni, destinate uzului profesional, în cadrul unui salon, cât și uzului personal, acasă. Spre exemplu, o începătoare în domeniul manichiurii poate alege o lampă cu o putere mai mică precum un model de 9W, lămpile cu o putere mai mare sunt rezervate în special tehnicienilor din domeniu.

La noi vei găsi lampa UV de care ai nevoie pentru reaalizarea unei manichiuri rezistente și perfecte deopotrivă. Lampa este cea care asigură o funcționare durabilă și se alege în funcție de puterea oferită (9W, 24W, 48W, etc). Doamnele și domnișoarele pasionate de manichiură, profesioniștii din domeniu, vor găsi o varietate de modele de lămpi profesionale, la cele mai accesibile prețuri.

Lampa UV / LED Unghii - 30 produse

Se afiseaza 1-16 din 30 produs(e)
Filtre active