Toate produsele din topul vanzarilor
Molly Lac
Molly Lac - Preturi incepand de la 23,02 lei
Molly Lac - FSM.ro

Molly Lac

Molly Lac - Preturi incepand de la 23,02 lei

Pentru început, mulți dintre voi s-ar putea să nu știți ce este oja semipermanentă. Acest tip de ojă este completat cu lacuri de unghii care au nevoie de o lampă UV sau LED care să rămână fixată pe unghie și să se usuce. Oja semipermanentă Molly Lac îți oferă unghii uimitoare și durabile, fiind capabilă să îți mențină unghiile la un nivel înalt timp de aproape 3 săptămâni!

Cu toate acestea, secretul unghiilor perfecte este reprezentat de un set de pași ce trebuie respectați înainte și după aplicarea ojei Molly Lac.

Cum se aplică oja semipermanentă?

Aplicarea ojei semipermanente este o activitate pe cât de convivială, pe atât de relaxantă. Poate fi efectuată într-un salon de înfrumusețare sau chiar acasă pentru o “manichiură casnică”.

Dacă mergi la salon, de obicei, aplicarea ojei semipermanente se va face după cum urmează:

-        Pregătirea unghiilor: unghiile sunt căptușite și apoi vopsite. Cuticulele sunt îndepărtate și apoi li se aplică ulei de cuticule.

-        Aplicarea bazei: acesta este primul strat de ojă.

-        Instalarea gelului în doua straturi care vor fi compuse din ojă colorată.

-        Finisajul se realizează prin aplicarea topcoat-ului sau a lacului de finisare care va face ca unghiile să îți strălucească și să le asigure rezistența.

-        Cu fiecare strat de ojă aplicat, unghiile sunt puse sub o lampă UV pentru a fi uscate.

Care sunt condițiile înainte de aplicarea unei oje semipermanente?

Aplicarea unei oje semipermanente nu prezintă riscuri majore. Cu toate acestea, nu trebuie să se facă abuz. Este important să lași unghiile să respire înainte de a aplica oja. După trei lăcuiri semipermanente, ai grijă să treci printr-o etapă de pauză pentru a nu slăbi unghiile.

Molly Lac - 260 produse

Se afiseaza 1-16 din 260 produs(e)
Filtre active