Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Platinum
Oja Semi Platinum - Preturi incepand de la 12,24 lei
Oja Semi Platinum - FSM.ro

Oja Semi Platinum

Oja Semi Platinum - Preturi incepand de la 12,24 lei

Oja semipermanentă este un produs cosmetic care se aplica pe unghii, exact ca și oja de tip clasic.

Cu toate acestea, compoziția sa diferă, deoarece este realizată pe bază de gel acrilic. Poate fi pigmentat sau nu în funcție de rolul său: baza, strat superior sau finisaj.

Se usucă sub o lampă UV sau LED în 30 până la 60 de secunde. Oferă o fixare de lungă durată care variază între 2 și 4 săptămâni, chiar mai lungă pentru unghiile de la picioare.

Această tehnică de manichiură aduce multe avantaje femeilor care se grăbesc și care nu au la dispoziție mult timp pentru a-și face manichiura sau care își folosesc mâinile in diferite activități care le pot strica unghiile lăcuite, sau cărora le place să aibă unghii fără cusur. Tocmai de aceea, poți apela la oja semi platinum.

Pentru o ojă semipermanentă care să reziste în timp și să nu se cojească, este imperativ să urmați toți pașii de aplicare.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții manichiura perfecta, care să atragă toate privirile pe strada :

-        Fii perfecționistă și precisă atunci când aplici oja semipermanentă pentru a avea un finisaj curat și îngrijit.

-        Aplică straturi subțiri pentru a preveni formarea bulelor și astfel catalizează bine fiecare pasaj sub lampa LED.

-        Nu ezita să aplici 3 straturi dacă este necesar, în funcție de culorile alese sau de expresia pe care vrei să o dai culorii manichiurii tale.

-        Pentru unghiile de la picioare, procesul de aplicare este la fel

Oja Semi Platinum - 42 produse

Se afiseaza 1-16 din 42 produs(e)
Filtre active