Toate produsele din topul vanzarilor
Canni
Canni - Preturi incepand de la 15,29 lei
Canni - FSM.ro

Canni

Canni - Preturi incepand de la 15,29 lei

De ce să alegi oja semipermanentă Canni?

Oja semipermanentă câștigă din ce în ce mai multă popularitate în întreaga lume. Oja de unghii semipermanentă este ușor de aplicat și de îndepărtat. Mulți stiliști de manichiură/pedichiură aleg să ofere ojă semipermanentă în saloanele lor de manichiură/pedichiură, deoarece este mai rapid de aplicat decât alte tipuri de ojă de unghii, obținând totuși un rezultat frumos.

Mulți consumatori aleg oja semipermanentă pentru că aceasta are o durabilitate mult mai mare decât oja normală. În loc să îți vopsești unghiile la fiecare două sau trei zile, acum poți face asta la perioade mult mai mare de timp, de la două până la chiar cinci săptămâni. Oja semipermanentă poate fi aplicată atât pe unghiile de la mâini cât și pe cele de la picioare. Așa că îți poți oferi și o pedichiură drăguță.

Avantajele ojei semipermanente Canni

Unghiile vopsite cu ojă semipermanentă sunt mult mai durabile, rezistând de la 2 până la 5 săptămâni.

O poți folosi pentru a ascunde micile nereguli ale unghiilor.

Unghiile tale vor fi mai frumoase, dar și naturale.

Oja semipermanentă este mai puțin costisitoare decât alte tipuri de ojă de unghii.

Oja semipermanentă conferă și strălucire încă de la primul strat, în comparație cu un tip de ojă clasică care trebuie întărită printr-un al doilea strat și apoi cu un top coat.

Un alt avantaj al acestei oje este și gama să largă de nuanțe. În plus, aplicarea ei poate fi efectuată atât la salon, cât și acasă. Aplicarea nu este deloc complexă.

Canni - 42 produse

Se afiseaza 1-16 din 42 produs(e)
Filtre active