Toate produsele din topul vanzarilor
Sugar
Sugar - Preturi incepand de la 6,50 lei
Sugar - FSM.ro

Sugar

Sugar - Preturi incepand de la 6,50 lei

Ce este oja semipermanentă?

Este un gel acrilic colorat pe care un profesionist îl aplică pe unghii și se întărește sub razele unei lămpi UV. Poți alege o culoare (sunt zeci), pentru a fi în trend, sau un nud transparent, pentru a avea doar unghii strălucitoare și impecabile.

Oja semipermanentă Sugar îți asigură o durabilitate de aproximativ două-trei săptămâni. Este mai puțin robustă și mai puțin abrazivă decât oja clasică, dar mult mai rezistentă decât o simplă ojă. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la spălatul vaselor sau a grădinăritului, în urma aplicării ojei semipermanente Sugar. Mai pe scurt, îți va permite să duci o viață normală.

Ce efect are asupra unghiilor?

Nu este nicio diferență intre oja semipermanentă si oja clasică. Culoarea este foarte strălucitoare și cu mult mai groasă.

Cum se îndepărtează oja semipermanentă?

Chiar dacă oja semipermanentă poate rezista până la 3 săptămâni, unele femei pot alege să o îndepărteze după două săptămâni, și asta pur și simplu pentru că după 10 zile sau chiar 15 zile vor dori altceva.

Vei observa o demarcație inestetică între ojă și cuticulă. În acest caz, este mai bine să-l îndepărtezi.

Îndepărtarea unei oje semipermanente se face conform regulilor de bază, la fel ca și aplicarea acesteia. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să îți înfășori unghiile în bumbac îmbibat cu acetonă, apoi să le înfășori în folie. Lasă-le așa câteva secunde înainte de a îndepărta totul. Straturile vor cădea de la sine.

Odată îndepărtată oja, trebuie pus puțin ulei pe unghii pentru a le permite să se regenereze.

Sugar - 109 produse

Se afiseaza 1-16 din 109 produs(e)
Filtre active