Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Gel UV
Fsm Gel UV - Preturi incepand de la 12,90 lei
Fsm Gel UV

Fsm Gel UV

Fsm Gel UV - Preturi incepand de la 12,90 lei

Din ce sunt compuse gelurile UV?

Unul dintre produsele de bază utilizate în alcătuirea gelurilor UV poartă numele de oligomer. Oligomerul este reprezentat de molecule care sunt deja parțial atașate unele de altele. Aceasta este, de asemenea, cea mai mare diferență față de monomeri, care sunt formați din molecule individuale.

Pentru a înțelege utilitatea lanțurilor moleculare pre-proiectate (oligomeri), trebuie mai întâi să înțelegi cum catalizează produsele UV. Energia UV face că moleculele să formeze lanțuri lungi între ele. Când se formează lanțuri lungi, produsul începe să se catalizeze. O lampă UV pentru unghii emite doar o cantitate foarte mică de energie UV, astfel încât procesul de catalizare nu este eficient și este lent. Din aceste considerente, nu poți usca unghiile acrilice, care sunt compuse din lichid monomer și pulbere polimerică, sub o lampă de unghii. Pentru a remedia acest lucru, gelul UV este format din molecule deja legate (oligomeri) care accelerează procesul de catalizare. La fel este și în cazul FSM Gel UV.

Gelurile UV, sunt formate din oligomeri. Aceste lanțuri de molecule se pot încurca unele în altele, astfel încât să nu se mai poată mișcă atât de ușor. Libertatea limitată de mișcare are că rezultat o grosime asemănătoare gelului. Grosimea gelurilor UV este de obicei exprimată în termeni de vâscozitate sau consistență. Consistența unui gel UV este determinată de adăugarea sau îndepărtarea aditivilor (materii prime).

Poți dilua gelul UV?

Gelul cu siguranță nu poate fi diluat! Adăugarea unui lichid pentru a dilua gelul UV va influența puternic procesul de catalizare. Procesul de catalizare nu va mai fi eficient și vei avea unghii artificiale slab catalizate.

Fsm Gel UV - 99 produse

Se afiseaza 1-16 din 99 produs(e)
Filtre active