Toate produsele din topul vanzarilor
Solutii Pregatire Unghii
Solutii Pregatire Unghii - Preturi incepand de la 6,55 lei

Solutii Pregatire Unghii

Solutii Pregatire Unghii - Preturi incepand de la 6,55 lei

Lichide pregătitoare

Ești pasionată de unghiile cu gel sau lucrezi pentru un salon de înfrumusețare? Nu realiza niciodată o manichiură cu uneltele nepotrivite sau accesoriile neadecvate. Acestea din urmă riscă nu doar să distrugă culoare unghiei ci reprezintă, în egală măsură principalii agenți devastatori pentru placa unghială. Lichidele pregătitoare sunt ideale atât pentru punerea cât și pentru îndepărtarea ojei sau a unghiei.

Atunci când îți dorești să aplici unghii cu gel există câteva produse fără de care manichiura sau pedichiura realizată nu iese atât de bine. Aceste produse sunt primerul, top coat, base coat, degresant, acetonă sau ulei cuticule.

Ai la dispoziție cele mai calitative lichide pregătitoare pentru ca tu să realizezi cele mai frumoase și mai rezistente unghii. Îți oferim produse ce pot fi folosite atât acasă cât și într-un salon de înfrumusețare datorită faptului că se pot folsoi cu deosebită ușurință de oricine dar și datorită calității. Primerul unghii UV are ca rol principal degresarea și deshidratarea unghiei, astfel încât stratul de acryl și de gel să adere cu mai mare ușurință la unghia naturală. Este esențial să se folosească un primer unghii pentru a se împiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie.

În oferta noastră găsești lichide pentru pregătirea unghiilor pentru următoarea etapă, cea de aplicare a gelului. Vei avea nevoie de un base coat indiferent dacă optezi pentru unghii cu gel sau pentru unghii naturale. La noi vei găsi toate aceste produse necesare la cele mai accesibile prețuri. Datorită produselor folosite, unghiile tale vor fi cele mai fericite.

Solutii Pregatire Unghii - 393 produse

Se afiseaza 1-16 din 393 produs(e)
Filtre active