Toate produsele din topul vanzarilor
Lampa masa manichiura
Lampa masa manichiura - Preturi incepand de la 63,44 lei
Lampa masa manichiura

Lampa masa manichiura

Lampa masa manichiura - Preturi incepand de la 63,44 lei

O lampă de masa pentru unghii este un produs interesant. De obicei, aceasta este așezată pe o masă pentru manichiură, pentru a ilumina zona de lucru. Lampa de unghii poate fi reglată la setări în funcție de temperatură perfecta și oferă, de asemenea, o bună iluminare.

Lampa de masa pentru unghii este de obicei realizată din mai multe părți, inclusiv o bază cu tije de prelungire și un abajur cu o lumină dedesubt, sau chiar un tip special de corp de iluminat.

În general, totuși, o lampă de unghii este plasată pe o masă de manichiură pentru a oferi o sursă de lumină celui care are de lucru și să-și poată duce la bun sfârșit munca. Există, de asemenea, lămpi de unghii care arată ca niște mici piese de artă, agățate deasupra spațiului de lucru.

Cunoscând ce presupune mai exact instalarea unei lămpi de masă pentru manichiură, poate ajuta la alegerea uneia cu cel mai bun design și cu cea mai bună plasare pentru o manichiură artistică perfectă.

Procesul presupune utilizarea lipiciului pentru unghii care poate fi aplicat pe placa de unghii, precum și a lacului de unghii și a adezivilor speciali pentru unghii care sigilează și protejează designul.

După aceea, baza sau blatul mesei este acoperită cu un strat subțire de lenjerie albă sau hârtie absorbantă care o protejează de murdăria lichidelor și de alte lucruri care pot scăpa pe ea.

Procesul necesită, de asemenea, o mână fermă, deoarece este nevoie de multă practică înainte de a o înțelege corect.

Lampa masa manichiura - 5 produse

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Filtre active