Toate produsele din topul vanzarilor
  • -20%
Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre [1]
  • Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre [2]
  • Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre [3]
  • Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre [4]

Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre

6971

151,25 lei
121,00 lei Salveaza 20%
Fara TVA
Cantitate

Descriere

Punctele negre pot fi o reala problema daca nu sunt curatate la timp, deoarece acesta nu dispar de la sine, iar tenul poate capata un aspect inestetic nedorit. Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre este aparatul profesional din magazinul NailsUp ce te va ajuta sa elimini punctele negre si impuritatile din zona nasului.

 

Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre are afisaj electronic si monitor wireless, ce poate fi conectat cu aplicatia sa prin telefonul tau mobil. Asta inseamna ca poti selecta puterea si viteza de absorptie a punctelor negre din piele.

Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre este destinat oricarui tip de ten si este recomandat sa il utilizati in zona nasului.  Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre este usor de utilizat si poate fi folosit in saloane profesionale de cosmetica sau chiar la tine acasa. 

 

Alege Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre din magazinul NailsUp pentru a scapa de grija impuritatilor si a punctelor negre nedorite.

 

 

 

Cum utilizam  Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre ?

 

 

Curatam tenul cu produsele preferate de ingrijjire, pornim  Dispozitiv Profesional Pentru Vaccum Facial si Extragerea Punctelor Negre si apropiem de zona cu puncte negre si impuritati, miscand incet aparatul de jos in sus. Repetam miscarea de catre ori este necesar. Dupa acest proces va recomandam o crema hidratanta pentru ten.

 

 

 

 

Detalii ale produsului
Zolla
6971
16 alte produse in aceeasi categorie: