Toate produsele din topul vanzarilor
Crystal Nails
Crystal Nails - Preturi incepand de la 51,05 lei
Crystal Nails

Crystal Nails

Crystal Nails - Preturi incepand de la 51,05 lei

Starea unghiei cuiva spune multe despre acea persoană. Unghiile bine întreținute sunt o reflectare a dăruirii cuiva față de sănătate și aspect. Cu toate acestea, a avea unghii frumoase poate consuma destul de mult timp. Viața aglomerată a femeilor din zilele noastre face ca asta să fie destul de dificil. Din fericire, există o soluție la această problemă.

Gelul UV continuă să fie una dintre cele mai populare tendințe de înfrumusețare! În ultimii ani, gelul UV a trecut de la a fi ceva ce putea fi făcut doar într-un salon la ceva ce poate face oricine acasă! Posibilitățile sunt nesfârșite, toate culorile și stilurile imaginabile fiind puse la dispoziție pentru gelurile UV.

De asemenea, îți voi prezenta câteva avantaje ale gelurilor UV, pe care ți le poate oferi și gelul UV Crystal Nails.

Experimentează cu culoarea și designul

Gelul UV  este incredibil de versatil, permițându-ți să experimentezi idei de culoare și design. Acest lucru se datorează faptului că gelul UV este mult mai ușor de aplicat decât oja obișnuită. Este mult mai ușor să aplici straturi pentru a-ți crea designul dorit, deoarece fiecare strat poate fi întărit cu ajutorul unei lămpi de tip LED, sau a uneia de tip UV, deci este complet uscat, înainte de a aplica următorul strat. Poți folosi culori îndrăznețe și luminoase, metalice și să-ți exprimi cu adevărat personalitatea.

Arată și se simte ca unghiile naturale

Un alt beneficiu al aplicării pe unghiile tale a gelului UV este că acestea arată și se simt exact ca unghiile naturale. Acest lucru se datorează faptului că gelul UV este aplicat în straturi subțiri, permițând unghiei să se îndoaie ușor și să fie flexibilă! Acest lucru este în contrast direct cu unghiile acrilice care sunt rigide. O altă veste bună este că nu există miros!

Crystal Nails - 24 produse

Se afiseaza 1-16 din 24 produs(e)
Filtre active

Referinta: 8035

Marca: Crystal Nails

Un gel alb orbitor pentru decor, cu pigmentație extremă. Este un material fără fixare, pe care îlpoți folosi la nenumărate tehnici pentru a accentua modelul, dar se poate folosi și de unul singurpentru decoruri. Se poate aplica și peste gelul de luciu. Cu ajutorul lui putem realiza un french perfect.

Pret 51,05 lei Pret de baza 54,89 lei
Mai multe
In stoc