Toate produsele din topul vanzarilor
Brillbird
Brillbird - Preturi incepand de la 24,45 lei
Brillbird

Brillbird

Brillbird - Preturi incepand de la 24,45 lei

Gelul UV este un fel de lac de unghii care îți permite să te bucuri de o frumusețe aparte a unghiilor tale până la 3 săptămâni. Diferența dintre oja clasică și gelul UV este în principal compoziția și necesitatea de a o întări cu ajutorul unei lămpi de tip LED sau de tip UV.

Manichiura hibridă se face la fel ca o manichiură tradițională, singura diferență este că în loc de oja clasică folosim o ojă specială cu gel UV. Poți apela la gelul UV Brillbird.

Baza pentru implementarea manichiurii hibride este pregătirea corectă a plăcii unghiale. Înainte de a aplica gelul UV Brillbird și de a-l întări cu ajutorul unei lămpi, trebuie să ai grija să-ți pregătești placa unghială. Dă-i o formă adecvată, îndepărtează ușor pielea care se suprapune pe placa unghială și lustruiește placa unghială, folosind un bloc tampon.

Următorul pas este aplicarea: baza, două straturi de lac de gel UV colorat selectat și stratul superior. Întărește fiecare strat cu ajutorul unei lămpi. Amintește-ți că baza și partea superioară trebuie, de asemenea, să se întărească cu ajutorul lămpii de tip LED sau de tip UV. Timpul de întărire depinde în primul rând de puterea lămpii (UV sau LED) și de pigmentarea gelului UV (cu cât culoarea este mai închisă, cu atât timpul de întărire este mai lung).

Manichiura hibridă oferă unghii cu aspect frumos, fără alte efecte secundare și, cel mai important, gelul UV este complet uscat cu ajutorul lămpii UV sau LED, astfel încât unghiile tale să fie instantaneu uscate și strălucitoare.

Brillbird - 28 produse

Se afiseaza 1-16 din 28 produs(e)
Filtre active

Referinta: 7952

Marca: Brillbird

Soluția de pregătire Primer 2 are capacitatea de a a absorbi umezeala unghiei făcând posibilă lipirea corectă pe unghii a gelurilor, prafurilor acrylice sau a gel&lacurilor. Acest Primer nu conține acid și după uscare rămâne puțin lipicios. Este recomandat pentru toate tipurile de unghii.

Pret 46,96 lei Pret de baza 50,49 lei
Mai multe
Stoc epuizat