Toate produsele din topul vanzarilor
TpNails
TpNails - Preturi incepand de la 59,33 lei
TpNails

TpNails

TpNails - Preturi incepand de la 59,33 lei

Gelurile UV pentru unghii, altfel cunoscute lacuri cu gel, combină proprietățile soak-off-ului și pe cele clasice. Ele pot fi folosite la fel de eficient pentru manichiură, precum și pentru pedichiură, garantând un luciu intens, o durabilitate destul de mare și culori foarte frumoase și saturate.

Compoziția gelurilor UV depinde adesea de producător. De asemenea, este important ca acesta să aibă consistența corectă - astfel încât la aplicarea pe placa unghială să nu inunde pielea. Un astfel de gel UV este cel de la TpNails.

Datorită formulei sale, gelul UV este îndepărtat de pe suprafața unghiei cu acetonă sau lichid de acetonă (de exemplu, curățător cu acetonă) și creme hidratante. Este important ca, după îndepărtarea gelului UV și înainte de aplicarea unuia proaspăt, să îngrijești corespunzător placa de unghii și să hidratezi pielea folosind materialele speciale.

Înainte de aplicarea unghiilor cu gel, este important să pregătești corect placa unghială. Gelul trebuie aplicat cu o perie de gel. După pregătirea plăcii de unghii, este necesar să se efectueze o pregătire pentru unghii, un grund și un strat de bază. Apoi se ia gelul UV cu o perie de gel și se formează o minge cu gelul și se pune fix în mijlocul unghiei. Întinde gelul pe toată unghia. Catalizează unghiile într-o lampă și termină manichiura cu un strat superior.

Ca și în cazul oricăror unghii artificiale, unghiile cu gel prezintă o regenerare după câteva săptămâni. Poți alege să-ti refaci întreaga manichiură cu gel sau pur și simplu să ți-i le retușezi.

TpNails - 16 produse

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Filtre active