Toate produsele din topul vanzarilor
GELAXYO
GELAXYO - Preturi incepand de la 26,02 lei
GELAXYO

GELAXYO

GELAXYO - Preturi incepand de la 26,02 lei

Flexibilitatea gelului UV este determinată de consistența produsului?

Flexibilitatea gelului UV depinde de doi factori. În primul rând, tipul de oligomeri (structura chimică) are cea mai mare influență asupra flexibilității unghiilor artificiale. Al doilea factor este reprezentat de gradul de catalizare. Daca unghiile nu sunt catalizate suficient, rezultatul va fi că unghiile artificiale vor fi mult mai flexibile.

Ce nivel de durabilitate îți pot oferi unghiile cu gel?

Unghiile cu gel pot rămâne pe unghiile tale de la 3, până chiar la 4 săptămâni. Depinde de mai mulți factori, cum ar fi calitatea gelului UV ( poți apela la gelul UV Gelaxyo ), creșterea și starea unghiilor și metoda de tratament la care se apelează. Cu toate acestea, este important să aplici unghiile cu gel pe unghiile sănătoase. Dacă aplici gelul UV pe o placă unghială deteriorată, unghiile artificiale nu vor rezista foarte mult timp. În cazuri excepționale, poate duce chiar la deteriorarea și deformarea plăcii naturale a unghiilor tale.

De ce materiale este nevoie pentru o manichiură cu gel

Pentru a face o manichiură cu gel, ai nevoie de mai multe materiale. În primul și în primul rând, ai nevoie de o lampă de tip UV sau de tip LED pentru a întări gelul. În al doilea rând, nu poți aplica unghii cu gel fără o perie de gel, pregătirea unghiilor, grund, strat de bază și strat superior. Nu în ultimul rând, ai nevoie de un gel UV potrivit, precum Gelaxyo, care să perfect se potrivească obiectivului tău final.

GELAXYO - 70 produse

Se afiseaza 1-16 din 70 produs(e)
Filtre active