Toate produsele din topul vanzarilor
Ingrijire Corporala
Ingrijire Corporala - Preturi incepand de la 7,50 lei

Ingrijire Corporala

Ingrijire Corporala - Preturi incepand de la 7,50 lei

Îngrijire corporală

Îngrijirea coporală începe, înainte de toate, cu o rutină zilnică. Nu o neglija, corpul tău îți va mulțumi. Găsești la noi cele mai bune produse de îngrijire corporală, produse cu ajutorul cărora îngrijirea corporală devine o joacă de copil.

Începe printr-un duș matinal scurt, însă însoțit de cele mai bune produse. Geluri de duș, uleiuri pentru duș parfumate, care trezesc simțurile, parfurmând și hidrarând perfect piele ata. Fără să uităm de produsele pentru toaleta intimă, săpunurile solide și lichide sau de produsele cosmetice naturale pentru corp.

Ocupă-te de micile imperfecțiuni ale corpului tău și alege un lapte de corp menit să îți confere fermitate, de scruburile pentru corp sau o cremăanticelulitică sau antivergeturi. Pentru o piele perfect curată îți oferim dispozitive pentru curățare 2 în 1 sau cremă pentru epilare.

Ne gâdim în egală măsură la confortul tău zilnic și îți oferim o gamă variată de deodorante care te ajută să eviți transpirația nedorită dar și mirosurile neplăcute. Dacă pielea ta este expusă la razele UV pe timp de vară nu uita să folosești o cremă solară.

Seara, oferă-ți momente de relaxare în baie. Pe lângă sărurile de baie încearcă spumantul de baie. După baie aplică un lapte de corp, o cremă pentru picioare sau o mască pentru mâini. Din când în când optează pentru un gomaj corporal pentru a elimina pielea moartă și lasă pieela netedă și strălucitoare.

Alege cele mai bune produse de îngrijire corporală din oferta noastră. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău indiferent de tipul de piele.

Ingrijire Corporala - 186 produse

Se afiseaza 1-16 din 186 produs(e)
Filtre active