Toate produsele din topul vanzarilor
Acryl Gel Roniki
Acryl Gel Roniki

Acryl Gel Roniki

Gelul UV este o substanță lichidă groasă, care este alcătuită din lanțuri scurte de molecule care se leagă de lanțuri lungi într-o lampă UV. Această reacție chimică poartă numele de proces de catalizare. Unghiile cu gel întăresc unghia naturală și cu ajutorul capsulelor sau cu ajutorul unui șablon îți poți alungi unghiile. Gelul UV este ideal pentru femeile care posedă unghii subțiri, scurte și fragile ( vezi Acryl Gel Roniki ). În comparație cu unghiile acrilice, unghiile cu gel sunt cu mult mai flexibile.

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel constă în aplicarea unui gel specific, gros și vâscos, pe care manichiurista sau pedichiurista îl va modela pe suprafața unghiei tale naturale pentru a obține rezultatul (forma, lungimea etc.) dorit de client, și pentru a asigura întărirea unghiei naturale, reconstrucția unghiilor deteriorate sau alungirea unghiei naturale.

Poți uita de ojele tradiționale acrilice care încep să se ciobească și să se decojească imediat după doar câteva zile. Probabil cel mai mare avantaj al gelurilor UV pentru unghii este că acestea au o durabilitate destul de mare pe unghii, care poate fi de până la 2 săptămâni. Acest lucru vine cu siguranță ca o binecuvântare pentru femeile care sunt obișnuite să facă retușuri în fiecare zi, gelurile UV având rolul de a vă economisi timp, efort și nervi!

De asemenea, gelul UV te poate ajuta să economisești, pe lângă timp și efort, și foarte mulți bani.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza