Toate produsele din topul vanzarilor
Gel UV Roniki
Gel UV Roniki - Preturi incepand de la 24,89 lei
Gel UV Roniki

Gel UV Roniki

Gel UV Roniki - Preturi incepand de la 24,89 lei

Un mare motiv pentru care femeilor le place să poarte unghii cu gel UV este că arată mai naturale decât cele acrilice. Lungimea plasticului folosit și uniformitatea pilirii joacă un rol foarte important aici. Seturile simple au un aspect lucios, puternic și sănătos, care atrage atenția. Cele mai comune culori pentru gelul UV sunt nude și roz, care sunt destul de neutre, dar vin în multe nuanțe diferite care schimbă cât de dramatic arată un set nedecorat. Purtătorii au, de asemenea, opțiunea de a merge după un simplu strat de lac colorat.

De lungă durată

Cel mai mare beneficiu atunci când utilizezi gelul UV este că are o durabilitate mult mai mare decât oja obișnuită. De fapt, gelul UV poate dura până la trei, poate chiar patru săptămâni. Nu se va ciobi, nu se va rupe sau decoji cu ușurință. Gel UV Roniki este într-adevăr un tip de gel foarte rezistent pentru unghiile tale. De asemenea, nu vor exista pete enervante, deoarece gelul se întărește sub o lampă de tip UV.

Aplicarea unghiilor cu gel UV

Înainte de aplicarea unghiilor cu gel, este important să pregătești corect placa unghială. Gelul UV trebuie aplicat cu o perie pentru gel. După pregătirea plăcii unghiale, este necesar să se aplice o pregătire corespunzătoare pentru unghii, un grund și un strat de bază. Apoi se aplică gelul UV ( poți apela la Gel UV Roniki ) cu o perie specială pentru gel. Formează ca un fel de bilă cu gelul UV și pune-o în mijlocul unghiei tale. Întinde gelul pe toată unghia pentru a o construi. Catalizează unghiile într-o lampă și termină manichiura cu un strat superior.

Gel UV Roniki - 47 produse

Se afiseaza 1-16 din 47 produs(e)
Filtre active