Toate produsele din topul vanzarilor
Roniki
Roniki - Preturi incepand de la 11,83 lei
Roniki - FSM.ro

Roniki

Roniki - Preturi incepand de la 11,83 lei

Oja semipermanentă este un produs cosmetic care se aplica pe unghii, exact ca și oja de tip clasic.

Cu toate acestea, compoziția sa diferă, deoarece este realizată pe bază de gel acrilic. Poate fi pigmentat sau nu în funcție de rolul său: baza, strat superior sau finisaj.

Se usucă sub o lampă UV sau LED în 30 până la 60 de secunde. Oferă o fixare de lungă durată care variază între 2 și 4 săptămâni, chiar mai lungă pentru unghiile de la picioare.

Beneficiile ojei semipermanente Roniki

A opta pentru o ojă semipermanentă Roniki înseamnă să te bucuri de o mulțime de avantaje:

Aspectul său de lungă durată poate dura până la 3 săptămâni dacă oja a fost aplicată cu grijă, și pe unghii sănătoase.

Este asigurarea unei manichiuri care rezistă zilnic tuturor sarcinilor și diverselor șocuri, cum ar fi îmbrăcarea unei perechi de blugi sau deschiderea unui capac de sticlă. Cu o astfel de ojă nu mai trebuie să faci retușuri la 4 zile pentru a avea unghii perfecte.

Celălalt avantaj al ojei semipermanente este și timpul de uscare de numai 30 de secunde. Pentru o femeie din zilele noastre care nu are timp să aștepte și este mereu în mijlocul unei activități, acest lucru nu poate decât să-i convină. Unghiile sunt impecabile odată ce aplicarea este finalizată.

De asemenea, pentru a putea să îți aplici oja semipermanentă perfect acasă în fața televizorului, cu prietenii, sau după ce copiii s-au culcat, este important să urmezi mai mulți pași pentru o manichiură destul de profesionistă și sublimă.

Îndepărtarea este la fel de importantă ca și aplicarea, așa că îndepărtarea ojei de unghii îți va permite să îți păstrezi unghiile frumoase și curate.

Roniki - 326 produse

Se afiseaza 1-16 din 326 produs(e)
Filtre active