Toate produsele din topul vanzarilor
Ceara Epilare
Ceara Epilare - Preturi incepand de la 5,69 lei
Ceara Epilare - FSM.ro

Ceara Epilare

Ceara Epilare - Preturi incepand de la 5,69 lei

Ceară epilare

Ceara este cu siguranță o modalitate de epilare mai dureroasă, dar care oferă cele mai satisfăcătoare și mai durabile rezultate.

Alegând ceară epilare, te vei bucura de picioare catifelate până la patru săptămâni, deoarece scopul său este să smulgă firul de păr de la rădăcină, față de aparatele electrice, care cel mai adesea rup firul de păr sau de aparatele de ras care doar taie firul de păr.

Deci dacă îți dorești mâini sau picioare catifelate și moi ca mătasea, ceara este cea mai bună alegere.

Vei găsi în această categorie mărci profesioniste pentru a garanta un rezultat de înaltă calitate și rezultate excepționale.

Ceara este o tehnică de epilare eficientă și durabilă, care se potrivește tuturor zonelor corpului și care poate să fie folosită atât de femei, cât și de bărbați. Trebuie doar să alegi tipul de ceară în funcție de tipul de piele.

Alege ceara caldă pentru zonele mai mari precum picioarele, brațele sau spatele. Nu sunt zone atât de sensibile deci se poate alege ceara caldă. Se poate prezenta sub forma unor granule sau poate să fie compactă sub formă de roll-on.

Ceara rece este cea mai adaptată pentru zonele mai delicate sau mai sensibile. Ceara caldă nu se recomandă pentru varice sau probleme de circulație. În acest caz, poți alege ceara rece, care se poate folosi pentru zonele mai sensibile. Se prezintă sub formă de benzi care se folosesc fără o încălzire în prealabil.

Epilarea cu ceară este cea mai bună tehnică pentru a obține rezultate impecabile de lungă durată.

Ceara Epilare - 50 produse

Se afiseaza 1-16 din 50 produs(e)
Filtre active