Toate produsele din topul vanzarilor
Platinum Gel UV
Platinum Gel UV - Preturi incepand de la 11,35 lei
Platinum Gel UV

Platinum Gel UV

Platinum Gel UV - Preturi incepand de la 11,35 lei

Gelul UV este, fără îndoială, una dintre cele mai populare metode de manichiură a unghiilor. Poate fi folosit pentru a-ți construi, alungi și întări unghiile. Unghiile cu gel întăresc unghiile naturale, făcându-le perfecte pentru femeile care au unghii scurte și destul de fragile.

Gelul UV este o substanță lichidă groasă, care este folosită pentru a crea unghii artificiale. Spre deosebire de unghiile acrilice, gelul UV trebuie uscat într-o lampă UV pentru unghii.

Rezistență și durabilitate

În general, unghiile cu gel UV posedă o durabilitate destul de mare. Folosind produse de înaltă calitate, precum Platinum gel UV, și respectarea recomandărilor de întărire ale producătorului rezultă totuși un set cu mult mai puternic. Când acest tip de unghie artificială se rupe, se poate repara destul de simplu, cu ajutorul unui lipici.

Dacă este aplicat și îngrijit corespunzător, un set de unghii cu gel UV durează aproximativ trei săptămâni și jumătate. După aceea, creșterea unghiei adevărate înseamnă că începe să apară spațiu între gel și cuticulă. Cel puțin, purtătorii trebuie să retușeze acest lucru și să umple golul cu mai mult gel.

În funcție de tipul exact de produs și de puterea lămpii utilizate, un strat de gel durează între două și șase minute pentru a se întări și a se usca. Un strat de gel este subțire, totuși, așa că, în general, tehnicianul sau purtătorul îmbracă și usucă mai multe straturi. Din acest motiv, un nou set durează până la două ore, iar o retușare și reumplere poate dura aproximativ 45 de minute.

Platinum Gel UV - 10 produse

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active