Toate produsele din topul vanzarilor
OPI
OPI - FSM.ro

OPI

Oja semipermanentă este un gel care se aplică pe unghii, la fel ca și oja tradițională. De asemenea, se aplică în patru straturi: o bază, două straturi de culoare apoi un strat superior. Între fiecare strat, oja va trebui să se usuce sub o lampă care emite raze ultraviolete și astfel să se întărească.

De ce oja semipermanentă OPI durează atât de mult?

Aceasta rezistă datorită fenomenului de catalizare! O lampă UV sau LED cu o putere specifică îți va permite să îți întărești oja semipermanentă. Nu îți face griji, nu vei simți absolut nimic și nu vei avea nicio senzație de căldură sau durere.

Există doua tipuri de lămpi: UV sau LED. Diferența este timpul de așteptare pentru catalizarea ojei semipermanente: cu lampa UV vor fi necesare 2 minute. Pentru lampa LED este suficient 1 minut.

Avantajele ojei semipermanente OPI?

Pe lângă faptul că acest tip de ojă semipermanentă îți oferă mâini extraordinar de sublime, are și grijă de tine: de fapt, ojele semipermanente sunt „3-Free”: fără formaldehidă, fără toluen și fără DBP ( ftalat de dibutil ). Dar asta nu este tot ! Oja semipermanentă poate avea in componență rășină vegetală, care protejează și întărește unghia, nu doar în timpul aplicării, dar și în timpul îndepărtării. Pentru că da, la îndepărtarea anumitor tipuri de ojă semipermanentă, unghia poate fi deteriorată și putem observa mici pete albe: acesta este un semn de degradare a plăcii unghiale. Datorită rășinii vegetale, unghia este cu adevărat protejată: reduce considerabil efectul de unghie moale și deteriorată după îndepărtare!

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza