Toate produsele din topul vanzarilor
Aqua Ink + Ice Flower
Aqua Ink + Ice Flower - Preturi incepand de la 13,01 lei
Aqua Ink + Ice Flower - FSM.ro

Aqua Ink + Ice Flower

Aqua Ink + Ice Flower - Preturi incepand de la 13,01 lei

Oja semipermanentă este o tehnică de manichiură care păstrează unghiile perfect lăcuite, până la aproximativ doua săptămâni. Ideală înainte de o escapadă la mare sau de a merge la o nuntă sau la un botez sau la orice alt eveniment, această metodă este soluția salvatoare pentru tine.

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă este un gel acrilic amestecat cu lac, aplicat pe unghie și întărit cu ajutorul unei lămpi de tip UV sau cu ajutorul unei lămpi de tip LED. Are fix aceeași textură ca și oja de tip clasic, este și lichidă și are și mai multă strălucire.

Care sunt avantajele ojelor semipermanente din categoria Aqua Ink + Ice Flower?

Oja permanentă este o mică revoluție pentru femeile destul de ocupate, care nu prea au timp să se ocupe și să își schimbe oja de unghii la fiecare patru zile, sau pentru cele care își folosesc des cele zece degete ale mâinilor.

Și din motive întemeiate, rămâne impecabil timp de 15 zile, cu același finisaj ca atunci când este aplicat. În plus, există o paletă de culori foarte largă. Este așadar o soluție practică și eficientă pentru ca mâinile tale să arate extraordinar de frumos în absolut orice situație.

Este o ojă semipermanentă care strălucește încă de la primul strat. Oja semipermanentă este de așteptat să aibă o strălucire mai mare decât oja de tip clasic. Cu toate acestea, unele tipuri de ojă semipermanentă necesită aplicarea de top coat pentru a spori strălucirea și a proteja fixarea.

Aqua Ink + Ice Flower - 32 produse

Se afiseaza 1-16 din 32 produs(e)
Filtre active