Toate produsele din topul vanzarilor
Produse Unghii Acryl
Produse Unghii Acryl - Preturi incepand de la 2,31 lei
Produse Unghii Acryl - FSM.ro

Produse Unghii Acryl

Produse Unghii Acryl - Preturi incepand de la 2,31 lei

ACRYL

Dacă îți plac unghiile false dar nu dorești unghii cu gel atunci optează pentru produsele noastre pe bază de acryl. Aceste produse permit construirea unor unghii frumoase, ușor, însă fără gel.

Nu rata această pudră acrilică care revoluționează complet domeniul protezării unghiilor. Este un gel care seamănă cu o minge de rășină pudră acrilică, ușor de lucrat. Acest material este cunoscut în egală măsură sub denumirea de polygel deoarece este un produs extrem de polivalent, soak off (ceea ce înseamnă că se dizolvă). Pentru aplicarea acestui acryl pe unghie se va combina un lichid cu pudra de acryl și se va crea un strat protector pe unghia naturală.

Întărirea sa se va face sub o lampă UV în două minute sau în 30 de secunde sub o lampă LED. Substanța nu curge. Unghia cu acryl este foarte ușpr de întreținut. Drept urmare, atunci când crapă, se poate repara cu deosebită ușurință. Pudra de acryl se remarcă printr-o durată mai mare de viață și reprezintă cea mai bună alegere pentru doamnele și domnișoarele care au probleme cu unghia naturală.

Găsești în oferta noastră toate produsele necesare pentru a construi cele mai frumoase unghii false, cu ușurință și rapid.

Cu ajutorul produselor noastre de calitate este foarte ușor să construiești unghii frumoase și rezistente și să le decorezi în cele mai inedite moduri. Alege produsele noastre dacă vrei să obții rezultate profesionale, de durată și cele mai frumoase unghii pentru clientele tale.

Fă-ți clientele fericite cu cele mai inspirate unghii din acryl, la salon.

Produse Unghii Acryl - 90 produse

Se afiseaza 1-16 din 90 produs(e)
Filtre active