Toate produsele din topul vanzarilor
Ustensile Manichiura
Ustensile Manichiura - Preturi incepand de la 1,54 lei
Ustensile Manichiura - FSM.ro

Ustensile Manichiura

Ustensile Manichiura - Preturi incepand de la 1,54 lei

Ustensile manichiură

Indiferent de vârstă sau de sex, unghiile reprezintă cartea de vizită a unei persoane. Pentru o manichiură impecabilă ai nevoie de ustensilele potrivite. Indiferent dacă este vorba despre un salon sau de uz personal, ustensilele pentru manichiură sunt indispensabile atunci când vine vorba de realizarea manichiurii sau pedichiurii.

Ustensile manichiură reprezintă elemente care servesc întreținerii și îngrijirii mâinilor. Aceste ustensile manichiură se regăsesc atât într-un salon cât și în locuințele doamnelor și domnișoarelor cărora le place să se îngrijească.

Alege din oferta noastră diferite tipuri de ustensile precum clește ghilotină unghii, tipsuri, forfecuțe cuticule sau diferite modele de pile. Primul pas în obținerea unor unghii perfecte constă în curățarea lor și oferirea unei forme potrivite. Aceste etape se realizează cu ajutorul unor instrumente profesionale pentru manichiură precum unghieră, pilă, foarfecă pentru cuticule sau clește de unghii.

În oferta noastră vei găsi tot ce ai nevoie. În plus, ne dorim ca tu să fii la curent cu absolut toate noutățile, de aceea îți punem la dispoziție cele mai bune ustensile pentru manichiură astfel încât clientele tale să beneficieze de produse de cea mai bună calitate, profesionale. Instrumentele cu care este realizată manichiura sunt la fel de importante ca îndemânarea celei care o face. Fără acestea, aplicarea unei oje este îngreunată. Dacă forfecuța sau pila aleasă nu este de calitate, atunci forma obținută ar putea să nu fie pe placul tău.

În această categorie vei găsi toate instrumentele și ustensilele necesare pentru crearea unei baze solide și pentru a finisa cu deosebit succes o manichiură.

Ustensile Manichiura - 246 produse

Se afiseaza 1-16 din 246 produs(e)
Filtre active