Toate produsele din topul vanzarilor
Geluri UV Colorate
Geluri UV Colorate - Preturi incepand de la 8,42 lei
Geluri UV Colorate

Geluri UV Colorate

Geluri UV Colorate - Preturi incepand de la 8,42 lei

Gelul UV este un fel de lac de unghii care îți permite să te bucuri de o frumusețe aparte a unghiilor tale până la 3 săptămâni. Diferența dintre oja clasică și gelul UV este în principal compoziția și necesitatea de a o întări cu ajutorul unei lămpi de tip LED sau de tip UV.

Baza pentru implementarea manichiurii hibride este pregătirea corectă a plăcii unghiale. Înainte de a aplica geluri UV colorate și de a le întări cu ajutorul unei lămpi, trebuie să ai grijă să-ți pregătești placa unghială. Dă-i o formă adecvată, îndepărtează ușor pielea care se suprapune pe placa unghială și lustruiește placa unghială, folosind un bloc tampon.

Aplicarea gelurilor UV

Aplicarea gelului UV începe, prima și prima data, cu curățarea, lustruirea și tăierea unghiilor naturale. Odată ce acest lucru este terminat, persoana care se ocupă de aplicarea gelului UV alege extensii din plastic care se potrivesc îndeaproape cu suprafața plăcii unghiale la formă. La fel se aplică și în cazul în care aplici geluri UV colorate.

Extensiile din plastic pot fi extrem de lungi chiar din ambalaj, așa că, odată ce sunt fixate pe mână, purtătoarea sau manichiurista folosește aparate de tuns pentru a le tăia la o lungime mai ușor de gestionat.

După ce manichiurista sau purtătoarea aplică gelul, purtătoarea își pune mâna sub o lampă de tip UV pentru a începe procesul de întărire. În general, cel care pune unghiile lustruiește extensiile cu un activator sau cu un sigilant, care scapă de orice reziduu lipicios care ar putea fi încă pe unghie.

Geluri UV Colorate - 125 produse

Se afiseaza 1-16 din 125 produs(e)
Filtre active