Toate produsele din topul vanzarilor
Top Coat
Top Coat - Preturi incepand de la 6,55 lei
Top Coat

Top Coat

Top Coat - Preturi incepand de la 6,55 lei

Nu este nimic mai bun decât finisarea manichiurii cu gel și strălucirea acestora de la final. Motivul pentru care arată atât de grozav? Stratul superior, cunoscut drept top coat. Nu este o armă secretă, dar este cu siguranță o necesitate când vine vorba de manichiura și pedichiura cu gel. 

Lacul de gel are nevoie de aplicarea unui strat superior?

Da! Se recomandă utilizarea întotdeauna a unui strat superior după aplicarea lacului de gel. Un top coat asigură etanșarea pentru manichiura cu gel și ajută foarte mult la prevenirea crăpăturilor pe unghiile proaspăt îngrijite.

Se aplică la sfârșitul manichiurii cu gel pe toate unghiile, acoperind vârfurile și evitând cuticulele și se usucă timp de 60 de secunde.

Care sunt beneficiile folosirii unui strat superior?

Stratul superior  oferă unghiilor o manichiură cu gel de lungă durată, de la un finisaj cu strălucire ridicată, până la oferirea unui strat de protecție unghiilor. Acesta ajută, de asemenea, la prevenirea așchiilor și zgârieturilor lacului cu gel, protejând unghiile pentru a se asigura că manichiura cu gel arată grozav și durează mai mult timp.

Poate fi folosit un strat superior ca și strat de bază?

Când vine vorba de lacul cu gel, straturile superioare și straturile de bază au formule diferite, deoarece ambele au roluri diferite când vine vorba de manichiura cu gel! Este foarte important să se asigure că atât stratul superior, cât și stratul de bază, sunt prezente pentru următoarea manichiură.

Top Coat - 93 produse

Se afiseaza 1-16 din 93 produs(e)
Filtre active