Toate produsele din topul vanzarilor
Primer unghii
Primer unghii - Preturi incepand de la 6,55 lei
Primer unghii

Primer unghii

Primer unghii - Preturi incepand de la 6,55 lei

În timp ce o bună parte din publicul larg nu se deranjează să folosească un strat de bază, cunoscut drept base coat, atunci când aplică oja acasă, cei care lucrează în domeniu știu că un strat de bază este esențial pentru protecția unghiei. Un strat de bază bun previne îngălbenirea și poate reduce ruperea și ciobirea. 

Deci, din ce este de fapt alcătuit un base coat?

Straturile de bază au trei ingrediente de bază: agenți formatori de film, rășini și plastifianți. Straturile de bază pentru umplerea crestelor, în special, au mai multă rășină decât stratul de bază obișnuit.

Este un strat gros de strat de bază mai bun decât unul subțire?

Un strat de bază trebuie pur și simplu să acopere întreaga placă unghială într-un strat neted, dar subțire. Aplicarea prea multă poate inunda cuticula.

Cât timp se așteaptă după aplicarea stratului de bază înainte de a da cu lac?

Unui strat de bază proaspăt aplicat este nevoie să i se acorde 90 de secunde să se usuce și după să fie lipit de unghie, înainte de a aplica oja.

Ar trebui căutat un strat de bază cu adaos de vitamine și minerale?

Vitaminele și mineralele sunt bonusuri adăugate pentru straturile de bază. Deși nu sunt în totalitate necesare, deoarece straturile de bază sunt în contact constant cu unghia, ele sunt mediul principal pentru infuzarea de vitamine suplimentare de întărire și hrănire în unghii.

Primer unghii - 25 produse

Se afiseaza 1-16 din 25 produs(e)
Filtre active