Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Thermo Chameleon
Oja Semi Thermo Chameleon - Preturi incepand de la 13,01 lei
Oja Semi Thermo Chameleon - FSM.ro

Oja Semi Thermo Chameleon

Oja Semi Thermo Chameleon - Preturi incepand de la 13,01 lei

Beneficiile manichiurii semipermanente

Durează până la 14 zile

Ceea ce o diferențiază de restul este că efectul unghiilor semipermanente durează până la 14 zile. Datorită rezistenței ojei semipermanente, poți desfășura orice activitate cu mâinile tale fără să-ți faci griji cu privire la riscul culorii unghiilor tale de a se strica sau de a se estompa în timp.

Strălucire de durată

Datorită ojei semipermanente, strălucirea pe unghii rămâne tot timpul, până când te decizi să o îndepărtezi. Așa că unghiile tale vor arăta că și cum ar fi fost făcute timp de 14 zile sau până când te decizi să le îndepărtezi complet. Lucrul acesta îl poți face și dacă apelezi la Oja Semi Thermo Chameleon.

Oferă mai multă duritate unghiilor tale

O caracteristică a acestui tip de ojă este că oferă mai multă duritate unghiei datorită calității smalțului. Nu ezita să o folosești.

Nu afectează țesutul unghiei

Atât manichiura semipermanentă, cât și pedichiura nu afectează țesutul unghiei, atâta timp cât nu sunt folosite în exces. Specialiștii în manichiura recomandă să lași unghia o perioada și astfel beneficiază de vitaminele de care are nevoie.

Te împiedică să-ți muști unghiile

Da, este posibil să nu îți mai muști unghiile! O manie împărtășită de mulți și care este atât de greu de lăsat deoparte sau de care să scapi. A avea unghiile vopsite atât de multe zile te descurajează să-ți mai rozi unghiile.

Ușor de îndepărtat

Pentru mai multă siguranță, mergi la un salon de unghii pentru a îndepărta oja. Astfel te asiguri că unghia ta nu are de suferit. Dar dacă nu este posibil, o poți face și acasă.

Oja Semi Thermo Chameleon - 52 produse

Se afiseaza 1-16 din 52 produs(e)
Filtre active