Toate produsele din topul vanzarilor
Fur Efect Rosalind
Fur Efect Rosalind - Preturi incepand de la 13,78 lei
Fur Efect Rosalind - FSM.ro

Fur Efect Rosalind

Fur Efect Rosalind - Preturi incepand de la 13,78 lei

Oja ta se decojește mult prea repede? Tocmai ți-ai vopsit unghiile, ai crezut că sunt uscate și când le atingi îți strici manichiura? Oja semipermanentă este soluția pentru tine, cea care te poate ajuta, nu doar să scapi de aceste probleme, dar și să ieși în evidență.

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă este un lac de unghii cu uscare imediata și de lunga durata, care menține un rezultat strălucitor. Acest efect se realizează prin aplicarea de lacuri de unghii specifice și uscarea unghiilor la lumina lămpilor de tip UV sau  de tip LED.

Daca vrei că unghiile tale să arate perfect timp de 15 zile, oja semipermanentă Fur Efect Rosalind este cea mai buna varianta, pentru că te poate ajuta sa posezi niște unghii absolut perfect și minunate.

Cu este necesar să începi?

Prima și prima dată, este nevoie să începi cu un împingător de cuticule. După care, să aplici un ulei pentru cuticule sau apă emolientă. O sa ai nevoie și de o pilă 100/180, dar și de o pensetă. Spre final, o să ai nevoie de o lampă UV sau de una de tip LED pentru a-ți usca unghiile! Însă, cel mai și cel mai important lucru, o să ai nevoie o ojă semipermanentă, cum ar fi Fur Efect Rosalind!

Probabil că la un moment dat când mergi să-ți iei o ojă semipermanentă, te gândești că ai putea să o faci și tu și că n-ar fi nevoie să mergi neapărat la salon, dar nu ști dacă va merita să cumperi tot acel material.

Fur Efect Rosalind - 17 produse

Se afiseaza 1-16 din 17 produs(e)
Filtre active