Toate produsele din topul vanzarilor
3in1 Oja Semipermanenta
3in1 Oja Semipermanenta - Preturi incepand de la 13,78 lei
3in1 Oja Semipermanenta - FSM.ro

3in1 Oja Semipermanenta

3in1 Oja Semipermanenta - Preturi incepand de la 13,78 lei

Oja semipermanentă câștigă din ce în ce mai multă popularitate în întreaga lume. Oja de unghii semipermanentă este ușor de aplicat și de îndepărtat. Mulți stiliști de manichiură/pedichiură aleg să ofere ojă semipermanentă în saloanele lor de manichiură/pedichiură, deoarece este mai rapid de aplicat decât alte tipuri de ojă de unghii, obținând totuși un rezultat frumos.

Mulți consumatori aleg oja semipermanentă pentru că aceasta are o durabilitate mult mai mare decât oja normală. În loc să îți vopsești unghiile la fiecare două sau trei zile, acum poți face asta la perioade mult mai mare de timp, de la două până la chiar cinci săptămâni. Poți apela la 3in1 oja semipermanentă. Oja semipermanentă poate fi aplicată atât pe unghiile de la mâini cât și pe cele de la picioare. Așa că îți poți oferi și o pedichiură drăguță.

Oja semipermanentă a fost un trend în continuă creștere în ultima vreme, din mai multe motive:

-        este foarte rezistentă (rezistă minim 2-3 săptămâni)

-        uscarea instantanee cu ajutorul lămpii LED/UV

-        îți oferă un look prezentabil și poate fi o carte bună de prezentare

-        oferă unghiei un plus de strălucire pe care oja de unghii tradițională nu îl oferă

De asemenea, dacă deții un salon de manichiură /pedichiură și vrei să economisești bani pentru fiecare serviciu pe care îl oferi sau chiar să începi cu o afacere noua care iți poate oferi multe beneficii printr-o investiție redusă, poți apela la 3in1 oja semipermanentă.

3in1 Oja Semipermanenta - 24 produse

Se afiseaza 1-16 din 24 produs(e)
Filtre active