Toate produsele din topul vanzarilor
Rainbow Rosalind
Rainbow Rosalind - Preturi incepand de la 8,39 lei
Rainbow Rosalind - FSM.ro

Rainbow Rosalind

Rainbow Rosalind - Preturi incepand de la 8,39 lei

Unul dintre marele trend-uri ale acestui deceniu care se răspândește destul de repede în rândul femeilor este reprezentat de aplicarea de ojă semipermanentă pe unghii. Este foarte populară deoarece în aproximativ 30 de minute mâinile tale vor arăta demențial, fără a prezenta risc de descuamare. 

Într-adevăr, majoritatea mărcilor de ojă semipermanentă îți oferă o durabilitate destul de mare, de aproximativ 2 săptămâni. Cu toate acestea, oja semipermanentă Rainbow Rosalind face posibilă păstrarea perfectă a ojei semipermanente ultra-strălucitoare timp de 3, până la chiar 4 săptămâni! Chiar și cele mai scurte sau mai moi unghii pot beneficia de acest serviciu: straturile de ojă vor solidifica unghia.

În plus, dacă este să vorbim despre culori, Rainbow Rosalind oferă destul de multe culori, ceva care să-ți ofere posibilitatea să visezi și să îți dai frâu liber imaginației și sufletului tău artistic!

Îndepărtarea ojei semipermanente este complicată și agresivă?

Îndepărtarea ojei semipermanente rămâne una dintre principalele presupuneri ale femeilor care au fost victimele practicilor excesive de șlefuire, băii de acetonă, folosirii de solvenți puternici cu folie de aluminiu și alte practici barbare.

Oja semipermanentă nu se diluează, de aceea este necesar să lași un solvent pe unghie timp de 12 până la 20 de minute pentru a îndepărta putea îndepărta oja. Acest proces poate părea lung, în timp ce echivalează în mod substanțial cu îndepărtarea ojei clasice, care se diluează și care necesita o mulțime de precauții pentru a nu nuanța degetul, pielea etc.

Rainbow Rosalind - 29 produse

Se afiseaza 1-16 din 29 produs(e)
Filtre active