Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Crackle
Oja Semi Crackle - Preturi incepand de la 10,70 lei
Oja Semi Crackle - FSM.ro

Oja Semi Crackle

Oja Semi Crackle - Preturi incepand de la 10,70 lei

Ce avantaje prezintă oja semi Crackle?

Este o ojă semipermanentă care strălucește încă de la primul strat. Oja semipermanentă este de așteptat să aibă o strălucire mai mare decât oja de tip clasic. Cu toate acestea, unele tipuri de ojă semipermanentă necesită aplicarea de top coat pentru a spori strălucirea și a proteja fixarea.

De asemenea, pe lângă faptul că asigură o strălucire frumoasă încă de la primul strat de culoare, cei grăbiți și presați de timp, care nu au timp mult la dispoziție să se ocupe de bunăstarea și aspectul manichiurii, au înțeles bine acest lucru!

Cum se aplică oja semi Crackle?

Oja semipermanentă se aplică la fel de simplu ca și oja clasică. Singura diferență constă într-un singur lucru, și anume, uscarea. Spre deosebire de tipurile de ojă convenționale care se usucă în aer liber, oja semipermanentă trebuie neapărat pusă sub o lampă UV, timp de aproximativ 2 minute sau sub o lampă LED, timp de aproximativ 1 minut.

Primul pas este acela de a usca unghia și a îndepărta toate urmele de ulei de pe suprafața unghiei, lucru care crește semnificativ rezistența ojei de unghii semipermanente. Lasă produsul să se evapore și apoi poți continua cu aplicarea ojei.

După asta, aplică stratul de bază într-un strat subțire. Treci direct la cele 2 straturi ale tale de culori de ojă semipermanentă: primul strat trebuie să fie subțire, al doilea puțin mai gros. Apoi, aplică top coat-ul într-un strat subțire.

Oja Semi Crackle - 9 produse

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Filtre active