Toate produsele din topul vanzarilor
Rosalind Red Series Diamond
Rosalind Red Series Diamond - Preturi incepand de la 12,24 lei
Rosalind Red Series Diamond - FSM.ro

Rosalind Red Series Diamond

Rosalind Red Series Diamond - Preturi incepand de la 12,24 lei

Oja semipermanentă are nevoie neapărat de o lampă UV sau LED, ca să se poată usca și să rămână fixată pe unghie. Ojele semipermanente din cadrul Rosalind Red Series Diamond îți oferă unghii uimitoare și durabile, fiind capabile să îți mențină unghiile la un nivel înalt timp de aproape 3 săptămâni!

Care sunt avantajele ojelor semipermanente din cadrul Rosalind Red Series Diamond?

În primul și în primul rând, ojele semipermanente de acest tip se usucă în aproximativ 30 de secunde.

In al doilea rând, care dintre voi mai are ore libere pentru a se putea ocupa să aibă mâini perfecte? Gata cu urmele, oja care se usucă prea repede la aplicare, lipsa de strălucire... Oja semipermanentă corespunde vieții unei femei moderne!

Oja semipermanentă va fi complet uscată în 30 de secunde, folosind o lampă LED de ultimă generație și în 2 minute cu o lampă UV.

După catalizare, oja semipermanentă păstrează o suprafață lipicioasă care necesită o etapă de degresare cu un demachiant. Aceasta rezistă datorită fenomenului de catalizare! O lampă UV sau LED cu o putere specifică îți va permite să îți întărești oja semipermanentă. Nu îți face griji, nu vei simți absolut nimic și nu vei avea nicio senzație de căldură sau durere. Există doua tipuri de lămpi: UV sau LED. Diferența este timpul de așteptare pentru catalizarea ojei semipermanente: cu lampa UV vor fi necesare 2 minute. Pentru lampa LED este suficient 1 minut.

Rosalind Red Series Diamond - 6 produse

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Filtre active