Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Peacock
Oja Peacock - Preturi incepand de la 14,55 lei
Oja Peacock - FSM.ro

Oja Peacock

Oja Peacock - Preturi incepand de la 14,55 lei

Oja semipermanentă este un gel acrilic pentru unghii. Este compusă din polimeri, fluidizanți, agenți filmogeni și pigmenți. Polimerii sunt molecule sintetice care acționează în prezența luminii UV sau LED. Se leagă împreună pentru a se solidifica. Fluidizatoarele sunt responsabile de starea lichidă a ojei, în timp ce agenții filmogeni conferă o aplicare omogenă. Desigur, pigmenții sunt întotdeauna prezenți pentru a oferi diferite culori ale acesteia.

Beneficiile ojei semipermanente Peacock

A opta pentru o ojă semipermanentă Peacock înseamnă să te bucuri de o mulțime de avantaje:

Aspectul său de lungă durată poate dura până la 3 săptămâni dacă oja a fost aplicată cu grijă, și pe unghii sănătoase.

Este asigurarea unei manichiuri care rezistă zilnic tuturor sarcinilor și diverselor șocuri, cum ar fi îmbrăcarea unei perechi de blugi sau deschiderea unui capac de sticlă. Cu o astfel de ojă nu mai trebuie să faci retușuri la 4 zile pentru a avea unghii perfecte.

Celălalt avantaj al ojei semipermanente este și timpul de uscare de numai 30 de secunde. Pentru o femeie din zilele noastre care nu are timp să aștepte și este mereu în mijlocul unei activități, acest lucru nu poate decât să-i convină. Unghiile sunt impecabile odată ce aplicarea este finalizată.

De asemenea, pentru a putea să îți aplici oja semipermanentă perfect acasă în fața televizorului, cu prietenii, sau după ce copiii s-au culcat, este important să urmezi mai mulți pași pentru o manichiură destul de profesionistă și sublimă.

Îndepărtarea este la fel de importantă ca și aplicarea, așa că îndepărtarea ojei de unghii îți va permite să îți păstrezi unghiile frumoase și curate.

Oja Peacock - 7 produse

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Filtre active