Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Blossom
Oja Blossom - Preturi incepand de la 14,55 lei
Oja Blossom - FSM.ro

Oja Blossom

Oja Blossom - Preturi incepand de la 14,55 lei

Oja semipermanentă se remarcă ca o inovație în lumea ojelor pentru unghii... Economisește timp pentru tine și te ajută să strălucești. Practic, revoluționează viață femeilor care iubesc să aibă mâini perfecte, care să le scoată în evidență.

Oja semipermanentă se aplică la fel ca și oja clasică, iar avantajul este reprezentat de faptul că se usucă instantaneu. La fel se aplică și când facem referire la oja Blossom. Fiecare strat de ojă necesită uscare timp de 30 de secunde sub o lampă LED sau 2 minute sub o lampă UV. Acest proces poartă numele de catalizare.

În ceea ce privește îndepărtarea acesteia, oja de tip clasic se diluează sub acțiunea unui solvent, în timp ce oja semipermanentă se decojește altfel, datorită unui solvent specific mai mult sau mai puțin bogat în acetonă.

Dacă vrei să îți schimbi manichiura și astfel să îți îndepărtezi oja semipermanentă, este important să știi toți pașii pentru a nu-ți deteriora unghiile.

Lustruirea suprafeței unghiilor tale reduce grosimea ojei semipermanente. Ai grijă, nu trebuie să faci asta niciodată cu o lamă, riști să le strici.

Apoi, înmoaie unghiile în soluția de îndepărtare a ojei de unghii. Pentru a îndepărta toată oja, este important să utilizezi un solvent pe bază de acetonă și să lași solventul pe unghii timp de 12 până la 15 minute.

Taie bucăți de bumbac, impregnează-le cu solvent și aplică-le pe unghii. După asta, aplică un ulei hrănitor pe toate unghiile pentru a le hrăni și regenera.

Oja Blossom - 13 produse

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)
Filtre active