Toate produsele din topul vanzarilor
Set 12 Oje Rosalind
Set 12 Oje Rosalind - Preturi incepand de la 76,92 lei
Set 12 Oje Rosalind - FSM.ro

Set 12 Oje Rosalind

Set 12 Oje Rosalind - Preturi incepand de la 76,92 lei

Oja semipermanentă este un gel care se aplică pe unghii, la fel ca oja de tip tradițional. De asemenea, se aplică în patru straturi: o bază, două straturi de culoare apoi un strat superior. Între fiecare strat, oja va trebui să se usuce sub o lampă care emite raze ultraviolete și astfel să se întărească.

Auzi despre asta peste tot în jurul tău, dar nu ști ce este? Ai nevoie de câteva explicații pentru a te face expert în aplicarea ojei de unghii semipermanente? Ei bine, asta e bine, dar care sunt avantajele pentru tine care să te facă să optezi pentru oja semipermanentă?

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Primul avantaj și nu în ultimul rând este reprezentat de faptul că acest tip de ojă este se usucă foarte repede la sfârșitul aplicării acesteia, la fel ca și setul de 12 oje Rosalind! Nu mai este nevoie să aștepți ore întregi că oja să se usuce și să te rogi să nu lași urme.

Al doilea avantaj este reprezentat de faptul că aceasta ojă este un tip de ojă care rezistă pe unghiile tale aproximativ 15 zile (depinde de natura unghiei)! Nu este nevoie să îți revopsești unghiile la fiecare 3 zile... Îți poți imagina?

Al treilea avantaj este reprezentat de faptul că aceasta ojă te poate ajuta să îți speli vasele, să faci curățenie, să faci baie copiilor, etc. Cu moderație desigur!

Al patrulea avantaj este reprezentat de faptul că acest tip de ojă nu îți deteriorează unghiile!

Set 12 Oje Rosalind - 14 produse

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)
Filtre active