Toate produsele din topul vanzarilor
GDCOCO
GDCOCO - Preturi incepand de la 8,39 lei
GDCOCO - FSM.ro

GDCOCO

GDCOCO - Preturi incepand de la 8,39 lei

Ce este oja semipermanentă?

Unul dintre marele trend-uri ale acestui deceniu este reprezentat de aplicarea de ojă semipermanentă pe unghii. Este foarte populară deoarece în aproximativ 30 de minute mâinile tale vor arăta demențial, fără a prezenta risc de descuamare. 

Într-adevăr, majoritatea mărcilor de ojă semipermanentă îți oferă o durabilitate destul de mare, de aproximativ 2 săptămâni. Cu toate acestea, oja semipermanentă GDCOCO face posibilă păstrarea perfectă a ojei semipermanente ultra-strălucitoare timp de 3, până la chiar 4 săptămâni! Chiar și cele mai scurte sau mai moi unghii pot beneficia de acest serviciu: straturile de ojă vor solidifica unghia.

În plus, dacă este să vorbim despre culori, GDCOCO oferă destul de multe culori, ceva care să-ți ofere posibilitatea să visezi și să îți dai frâu liber imaginației și sufletului tău artistic!

Cum se aplică?

Foarte simplu, oja semipermanentă se aplică la fel ca și oja clasică. Diferența constă în uscare: spre deosebire de tipurile de ojă convenționale care se usucă în aer liber, oja semipermanentă trebuie pusă sub o lampă UV (2min) sau LED (1min).

Se începe prin a usca unghia și a îndepărta toate urmele de ulei de pe unghie. Acest lucru crește semnificativ rezistența ojei de unghii semipermanente. Lasă produsul să se evapore și apoi poți continua cu aplicarea ojei.

După asta, aplică stratul de bază într-un strat subțire. Treci direct la cele 2 straturi ale tale de culori de ojă semipermanentă: primul strat trebuie să fie subțire, al doilea puțin mai gros. Apoi, aplică Top Coat-ul într-un strat subțire.

GDCOCO - 50 produse

Se afiseaza 1-16 din 50 produs(e)
Filtre active