Toate produsele din topul vanzarilor
Slowianka
Slowianka - Preturi incepand de la 38,42 lei
Slowianka - FSM.ro

Slowianka

Slowianka - Preturi incepand de la 38,42 lei

Oja semipermanentă este o substanță asemănătoare cu gelul care se întărește atunci când este expus la UV. Oja semipermanentă este formată din lanțuri scurte de molecule care se conectează la lanțuri lungi într-o lampă UV, numind această reacție chimică “procesul de catalizare”.

Oja de unghii semipermanentă este mult mai dură și durează mult mai mult decât oja obișnuită. În plus, unghiile vopsite cu ojă semipermanentă sunt dure de îndată ce le scoți de sub lampă. Oja semipermanentă este cunoscută și sub denumirea de lac de gel sau lac de unghii cu gel. Este o tehnică de unghii artificiale care devine din ce în ce mai populară în saloanele de unghii și acasă.

Beneficiile ojei semipermanente Slowianka

A opta pentru o ojă semipermanentă Slowianka înseamnă să te bucuri de o mulțime de avantaje:

-        Aspectul său de lungă durată poate dura până la 3 săptămâni dacă oja a fost aplicată cu grijă, și pe unghii sănătoase.

-        Este asigurarea unei manichiuri care rezistă zilnic tuturor sarcinilor și diverselor șocuri, cum ar fi îmbrăcarea unei perechi de blugi sau deschiderea unui capac de sticlă. Cu o astfel de ojă nu mai trebuie să faci retușuri la 4 zile pentru a avea unghii perfecte.

-        Celălalt avantaj al ojei semipermanente este și timpul de uscare de numai 30 de secunde. Pentru o femeie din zilele noastre care nu are timp să aștepte și este mereu în mijlocul unei activități, acest lucru nu poate decât să-i convină. Unghiile sunt impecabile odată ce aplicarea este finalizată.

Slowianka - 94 produse

Se afiseaza 1-16 din 94 produs(e)
Filtre active