Toate produsele din topul vanzarilor
Born Pretty
Born Pretty - Preturi incepand de la 9,93 lei
Born Pretty - FSM.ro

Born Pretty

Born Pretty - Preturi incepand de la 9,93 lei

Vrei o ojă puternică, care să reziste câteva săptămâni sau chiar mai mult? Ce se întâmplă dacă optezi pentru oja semipermanentă Born Pretty? Acest tip de ojă este foarte avantajoasă, deoarece îți permite să ai unghii frumoase intacte și un tip de ojă care să nu se descuameze. 

Ce este oja de unghii semipermanentă?

Oja revoluționară semipermanentă a schimbat întreaga lume a manichiurii, dar și pe cea a pedichiurii. Această tehnică face unghiile mâinilor și picioarelor perfecte în doar câteva minute.

Prin definiție, oja semipermanentă este un lac lichid amestecat cu gel acrilic. Produsul se aplică pe unghii și se întărește la contactul cu razele UV. Acest proces permite obținerea unui lac lucios, de lungă durată, care se usucă în doar câteva minute.

Acest tip de ojă de unghii are și o caracteristică aparte: semipermanența. Aceasta dispune de capacitatea de a rezista între 10 și 15 zile. Oja de unghii semipermanentă Born Pretty poate dura până la chiar trei săptămâni.

Totuși, durabilitatea unui tip de ojă de unghii semipermanentă variază în funcție de calitatea acesteia și în funcție de tine și dacă îți folosești degetele mult zilnic.

Din ce este făcută oja semipermanentă?

Polimeri: acestea sunt molecule care se solidifică sub radiația unei lămpi de unghii. Acest întăritor conferă rezistență ojei de unghii semipermanente.

Fluidizatoare: sunt solvenți care conferă textura fluidă a ojei semipermanente. Cu toate acestea, fluidizatorul trebuie să fie în cantitate mică pentru a nu face oja prea lichidă și care să fie greu de aplicat.

Agenți filmogeni: permit o aplicare omogenă a lacului pentru un rezultat impecabil încă din primul strat.

Pigmenți: permit să ai o gamă largă de culori pentru a sublima unghiile.

Born Pretty - 140 produse

Se afiseaza 1-16 din 140 produs(e)
Filtre active