Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Aurora Top Coat
Fsm Aurora Top Coat - Preturi incepand de la 9,90 lei
Fsm Aurora Top Coat

Fsm Aurora Top Coat

Fsm Aurora Top Coat - Preturi incepand de la 9,90 lei

Gelurile UV pentru unghii, altfel cunoscute lacuri cu gel, combină proprietățile soak-off-ului și pe cele clasice. Ele pot fi folosite la fel de eficient pentru manichiură, precum și pentru pedichiură, garantând un luciu intens, o durabilitate destul de mare și culori foarte frumoase și saturate.

Înainte de aplicarea unghiilor cu gel, este important să pregătești corect placa unghială. Gelul trebuie aplicat cu o perie de gel. După pregătirea plăcii de unghii, este necesar să se efectueze o pregătire pentru unghii, un grund și un strat de bază. Apoi se ia gelul UV cu o perie de gel și se formează o minge cu gelul și se pune fix în mijlocul unghiei. Întinde gelul pe toată unghia. Catalizează unghiile într-o lampă și termină manichiura cu un strat superior.

Ce nivel de durabilitate îți pot oferi unghiile cu gel?

Unghiile cu gel pot rămâne pe unghiile tale de la 3, până chiar la 4 săptămâni. Depinde de mai mulți factori, cum ar fi calitatea gelului UV ( poți apela la gelul UV FSM Aurora Top Coat ), creșterea și starea unghiilor și metoda de tratament la care se apelează. Cu toate acestea, este important să aplici unghiile cu gel pe unghiile sănătoase. Dacă aplici gelul UV pe o placă unghială deteriorată, unghiile artificiale nu vor rezista foarte mult timp. În cazuri excepționale, poate duce chiar la deteriorarea și deformarea plăcii naturale a unghiilor tale.

Fsm Aurora Top Coat - 12 produse

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Filtre active