Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Gel Plastilina
Fsm Gel Plastilina - Preturi incepand de la 14,52 lei
Fsm Gel Plastilina

Fsm Gel Plastilina

Fsm Gel Plastilina - Preturi incepand de la 14,52 lei

Din ce sunt compuse gelurile UV?

Unul dintre produsele de bază utilizate în alcătuirea gelurilor UV poartă numele de oligomer. Oligomerul este reprezentat de molecule care sunt deja parțial atașate unele de altele. Aceasta este, de asemenea, cea mai mare diferență față de monomeri, care sunt formați din molecule individuale.

Gelurile UV, sunt formate din oligomeri. Aceste lanțuri de molecule se pot încurca unele în altele, astfel încât să nu se mai poată mișcă atât de ușor. Libertatea limitată de mișcare are că rezultat o grosime asemănătoare gelului. Grosimea gelurilor UV este de obicei exprimată în termeni de vâscozitate sau consistență. Consistența unui gel UV este determinată de adăugarea sau îndepărtarea aditivilor (materii prime). Acesta este și cazul gelului UV FSM Gel Plastilina.

De lungă durată

Cel mai mare beneficiu atunci când utilizezi gelul UV este că are o durabilitate mult mai mare decât oja obișnuită. De fapt, gelul UV poate dura până la trei, poate chiar patru săptămâni. Nu se va ciobi, nu se va rupe sau decoji cu ușurință. FSM Gel Plastilina este într-adevăr un tip de gel foarte rezistent pentru unghiile tale. De asemenea, nu vor exista pete enervante, deoarece gelul se întărește sub o lampă de tip UV.

Se usucă foarte repede

Când utilizezi oja acrilică obișnuită, procesul de uscare poate dura până la o oră pentru ca unghia să se usuce complet. Oja non-acrilică durează și mai mult. Aceste tipuri de oje de unghii sunt mai predispuse la efecte estetice neplăcute din cauza procesului de uscare mai lung. Gelul UV se usucă în doar șaizeci de secunde, economisindu-ți foarte mult timp pentru a-ți putea continua ziua.

Fsm Gel Plastilina - 9 produse

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Filtre active