Toate produsele din topul vanzarilor
Fairy Gel Rosalind
Fairy Gel Rosalind - Preturi incepand de la 13,11 lei
Fairy Gel Rosalind

Fairy Gel Rosalind

Fairy Gel Rosalind - Preturi incepand de la 13,11 lei

Perfect pentru unghiile false, gelul UV poate rezista până la câteva săptămâni. Pentru a se întâmpla acest lucru, trebuie să fie de bună calitate, precum Fairy Gel Rosalind.

Gelul UV le este drag manichiuristelor si pedichiuristelor, ajutând-le să-și facă de cap si să-i lase plăcut surprinși pe clienți. Așa cum am precizat mai sus, are o durabilitate destul de mare și permite tot felul de efecte în culori infinite. În plus, se usucă foarte repede sub lampa de tip UV.

Un mare motiv pentru care femeilor le place să poarte unghii cu gel UV este că arată mai naturale decât cele acrilice. Lungimea plasticului folosit și uniformitatea pilirii joacă un rol foarte important aici. Seturile simple au un aspect lucios, puternic și sănătos, care atrage atenția. Cele mai comune culori pentru gelul UV sunt nude și roz, care sunt destul de neutre, dar vin în multe nuanțe diferite care schimbă cât de dramatic arată un set nedecorat. Purtătorii au, de asemenea, opțiunea de a merge după un simplu strat de lac colorat.

Pentru un aspect mai elaborat, unele femei renunță la gelul UV de bază și au o manichiuristă care să le picteze scene sau desene pe unghii. Un tehnician bun poate pune, de asemenea, mărgele sau pietre prețioase.

Procesul de aplicare

Aplicarea gelului UV începe cu curățarea, lustruirea și tăierea unghiilor naturale. Odată ce acest lucru este terminat, persoana care se ocupă de aplicarea gelului UV alege extensii din plastic care se potrivesc îndeaproape cu suprafața plăcii unghiale la formă. La fel se aplică și în cazul gelului UV Fairy Gel Rosalind.

Fairy Gel Rosalind - 8 produse

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Filtre active