Toate produsele din topul vanzarilor
Gem Gel Canni
Gem Gel Canni - Preturi incepand de la 21,91 lei
Gem Gel Canni

Gem Gel Canni

Gem Gel Canni - Preturi incepand de la 21,91 lei

Gelul UV strălucește extraordinar de frumos, exact ca un diamant. Pentru fiecare doamnă care iubește unghiile strălucitoare, gelurile UV sunt o alegere perfectă. Ele îți permit să evidențiezi o cantitate nebună de strălucire care, cu lustruire normală, se va estompa după doar o zi. Lacul strălucitor și aspectul scump al unghiilor te vor face să atragi sute de priviri pe stradă!

Odată ce ai propriul tău gel UV, poți să dai uitării manichiura de salon, care este, de altfel, și destul de scumpă. Poți apela la gelul UV pentru unghii Gem Gel Canni, care este o alternativă destul de accesibilă la saloanele de unghii scumpe, și să experimentezi diferența, economisind o mulțime de bani și, de asemenea, timp prețios.

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel constă în aplicarea unui gel specific, gros și vâscos, pe care manichiurista sau pedichiurista îl va modela pe suprafața unghiei tale naturale pentru a obține rezultatul (forma, lungimea etc.) dorit de client, și pentru a asigura întărirea unghiei naturale, reconstrucția unghiilor deteriorate sau alungirea unghiei naturale.

Gelul necesita uscare sub o lampă de tip UV pentru a-i garanta modelarea și soliditatea.

Rezultatul muncii profesioniste îți garantează faptul ca vei avea parte de niște mâini extrem de îngrijite și foarte delicate și îți oferă un rezultat solid, fin, natural, care nu prezinta riscuri în timp.

Îndepărtarea unghiilor cu gel

Unghiile cu gel pot fi îndepărtate în două moduri diferite. Poți folosi o pilă obișnuită sau o pilă electrică de unghii. Când le îndepărtezi, este important să ai grijă să nu deteriorezi placa naturală a unghiei.

Gem Gel Canni - 7 produse

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Filtre active