Toate produsele din topul vanzarilor
Spider Gel
Spider Gel - Preturi incepand de la 11,20 lei
Spider Gel

Spider Gel

Spider Gel - Preturi incepand de la 11,20 lei

Un mare motiv pentru care femeilor le place să poarte unghii cu gel UV este că arată mai naturale decât cele acrilice. Lungimea plasticului folosit și uniformitatea pilirii joacă un rol foarte important aici. Seturile simple au un aspect lucios, puternic și sănătos, care atrage atenția. Cele mai comune culori pentru gelul UV sunt nude și roz, care sunt destul de neutre, dar vin în multe nuanțe diferite care schimbă cât de dramatic arată un set nedecorat. Purtătorii au, de asemenea, opțiunea de a merge după un simplu strat de lac colorat.

Pentru un aspect mai elaborat, unele femei renunță la gelul UV de bază și au o manichiuristă care să le picteze scene sau desene pe unghii. Un tehnician bun poate pune, de asemenea, mărgele sau pietre prețioase.

Majoritatea femeilor pot învăța să-și aplice propriile unghii cu gel UV acasă. Pot face asta cu ajutorul gelului UV Spider Gel. A face acest lucru poate fi mai ieftin decât a merge la un salon, dar a începe înseamnă a cumpăra tot ce ar folosi în mod normal manichiurista, inclusiv lampa cu ultraviolete. De obicei, are mai mult sens să mergi la salon dacă ești genul de persoană care poartă unghii false cu gel UV doar din când în când.

Principalul motiv pentru care femeile merg la un salon pentru a-și pune unghii artificiale este că ele cred că experiența manichiuristei va duce la un rezultat mai profesionist. Totuși, nu este întotdeauna așa cum se dovedește. Un tehnician fără experiență poate oferi un set care nu pare profesionist sau care nu durează.

Spider Gel - 38 produse

Se afiseaza 1-16 din 38 produs(e)
Filtre active