Toate produsele din topul vanzarilor
Rosalind Gel UV
Rosalind Gel UV - Preturi incepand de la 14,87 lei
Rosalind Gel UV

Rosalind Gel UV

Rosalind Gel UV - Preturi incepand de la 14,87 lei

Aplicarea gelurilor UV

Aplicarea gelului UV începe, prima și prima data, cu curățarea, lustruirea și tăierea unghiilor naturale. Odată ce acest lucru este terminat, persoana care se ocupă de aplicarea gelului UV alege extensii din plastic care se potrivesc îndeaproape cu suprafața plăcii unghiale la formă. La fel se aplică și în cazul Rosalind Gel UV.

Extensiile din plastic pot fi extrem de lungi chiar din ambalaj, așa că, odată ce sunt fixate pe mână, purtătoarea sau manichiurista folosește aparate de tuns pentru a le tăia la o lungime mai ușor de gestionat. Pilirea elimină cea mai mare parte a denivelării vizibile dintre extensie și unghia adevărată. Gelul UV, care uneori are nevoie de un grund, umple golul dintre extensie și cuticulă și acoperă plasticul.

După ce manichiurista sau purtătoarea aplică gelul, purtătoarea își pune mâna sub o lampă de tip UV pentru a începe procesul de întărire. În general, cel care pune unghiile lustruiește extensiile cu un activator sau cu un sigilant, care scapă de orice reziduu lipicios care ar putea fi încă pe unghie.

Îndepărtarea

Spre deosebire de alte tipuri de unghii artificiale, stilul ultraviolet nu se va îndepărta cu un agent de îndepărtare. Pentru a face asta, purtătorul sau o manichiuristă trebuie să le îndepărteze. Acest lucru poate fi inconfortabil și poate deteriora unghia reală de dedesubt, dar elimină utilizarea de substanțe chimice suplimentare, care nu îți face tocmai bine pe termen lung.

Rosalind Gel UV - 17 produse

Se afiseaza 1-16 din 17 produs(e)
Filtre active