Toate produsele din topul vanzarilor
Base One UV
Base One UV - Preturi incepand de la 17,77 lei
Base One UV

Base One UV

Base One UV - Preturi incepand de la 17,77 lei

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel constă în aplicarea unui gel specific, gros și vâscos, pe care manichiurista sau pedichiurista îl va modela pe suprafața unghiei tale naturale pentru a obține rezultatul (forma, lungimea etc.) dorit de client, și pentru a asigura întărirea unghiei naturale, reconstrucția unghiilor deteriorate sau alungirea unghiei naturale.

Gelul necesita uscare sub o lampă de tip UV pentru a-i garanta modelarea și soliditatea.

Rezultatul muncii profesioniste îți garantează faptul ca vei avea parte de niște mâini extrem de îngrijite și foarte delicate și îți oferă un rezultat solid, fin, natural, care nu prezinta riscuri în timp.

Ce este reconstrucția unghiilor cu gel UV?

Folosită deja în podologie, această tehnică face posibilă recrearea uneia sau mai multor unghii deteriorate sau deformate de accidentele de care putem avea parte de-a lungul vieții (accident, lovitură, micoză etc.)

Datorită acestei tehnici, putem reforma și sculpta o unghie deformată pentru a o face identică cu cea de lângă ea și de multe ori constatăm că rezultatul este mai bun decât cel inițial.

Și, bineînțeles, pentru a putea face acest lucru, vei avea nevoie de un gel UV de calitate, precum Base One UV.

Îndepărtarea unghiilor cu gel

Unghiile cu gel pot fi îndepărtate în două moduri diferite. Poți folosi o pilă obișnuită sau o pilă electrică de unghii. Când le îndepărtezi, este important să ai grijă să nu deteriorezi placa naturală a unghiei.

După îndepărtarea unghiilor artificiale, unghiile naturale sunt puțin mai flexibile timp de 12-24 de ore. Motivul este că unghiile artificiale duc la o creștere cu 10-15% a cantității de umiditate din placa unghiei.

Base One UV - 45 produse

Se afiseaza 1-16 din 45 produs(e)
Filtre active