Toate produsele din topul vanzarilor
Allepaznokcie Gel UV
Allepaznokcie Gel UV - Preturi incepand de la 41,61 lei
Allepaznokcie Gel UV

Allepaznokcie Gel UV

Allepaznokcie Gel UV - Preturi incepand de la 41,61 lei

Perfect pentru unghiile false, gelul UV poate rezista până la câteva săptămâni. Pentru a se întâmpla acest lucru, trebuie să fie de bună calitate, precum Allepaznokcie Gee UV.

Gelul UV le este drag manichiuristelor si pedichiuristelor, ajutând-le să-și facă de cap si să-i lase plăcut surprinși pe clienți. Așa cum am precizat mai sus, are o durabilitate destul de mare și permite tot felul de efecte în culori infinite. În plus, se usucă foarte repede sub lampa de tip UV.

Care este cea mai bună lampă de folosit pentru gelul UV?

Gelul UV poate fi uscat cu ajutorul unei lămpi de tip UV veche, precum și într-o lampă de tip UV sau de tip LED mai nouă. Principala diferență este că gelul UV pentru unghii trebuie să se întărească întotdeauna mai mult într-o lampă UV de model mai vechi decât într-o lampă de tip UV sau de tip LED mai nouă.

Aplicarea unghiilor cu gel UV

Înainte de aplicarea unghiilor cu gel, este important să pregătești corect placa unghială. Gelul UV trebuie aplicat cu o perie pentru gel. După pregătirea plăcii unghiale, este necesar să se aplice o pregătire corespunzătoare pentru unghii, un grund și un strat de bază. Apoi se aplică gelul UV ( poți apela la Allepaznokcie Gel UV ) cu o perie specială pentru gel. Formează ca un fel de bilă cu gelul UV și pune-o în mijlocul unghiei tale. Întinde gelul pe toată unghia pentru a o construi. Catalizează unghiile într-o lampă și termină manichiura cu un strat superior.

Allepaznokcie Gel UV - 69 produse

Se afiseaza 1-16 din 69 produs(e)
Filtre active