Toate produsele din topul vanzarilor
Capete Freza Unghii
Capete Freza Unghii - Preturi incepand de la 1,50 lei
Capete Freza Unghii - FSM.ro

Capete Freza Unghii

Capete Freza Unghii - Preturi incepand de la 1,50 lei

Capetele de freză pentru unghii de înaltă calitate pot face mult mai mult decât să radă anumite elemente de pe unghii. Capul potrivit poate face viața mult mai ușoară și va ajuta la economisirea de timp prețios atunci se lucrează la un client. Acestea sunt disponibile într-o varietate de materiale, forme și dimensiuni, cu diferite utilizări și scopuri pentru fiecare fel.

Aceste patru materiale sunt cele mai comune: dorn/bandă de șlefuire, capete de carbură, capete de ceramică și capete de diamant.

Dornul este de obicei fabricat din metal sau cauciuc. Se poate pune vârful dornului în banda de șlefuit și gata. Benzile de șlefuit nu pot fi dezinfectate. Acesta este unul dintre motivele pentru care benzile de șlefuit sunt bucăți de hârtie de unică folosință, așa că trebuie schimbată banda de șlefuit după fiecare client. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru lucrări de suprafață, îndepărtarea gelurilor și pentru pedichiură. Sunt de mai multe feluri: grosiere, medii și fine.

Capetele de carbură sunt de 20 de ori mai rezistente decât oțelul. Acestea sunt menite să fie de lungă durată. Capetele din carbură sunt un instrument excelent pentru utilizatorii avansați și sunt ideale pentru îndepărtarea acrilicelor. Nu se folosesc pe unghia naturală. Pot fi curățate.

Ceea ce este cu adevărat grozav la cele acoperite cu ceramică este că nu se încălzesc în același mod ca alte capete, datorită naturii ceramicii. De asemenea, sunt de lungă durată.

Capetele de diamant pot fi derivate atât din mijloace naturale, cât și din cele sintetice și sunt cele mai dure capete disponibile. Sunt folosite pentru a îndepărta produsul acumulat prin zgârierea acestuia.

Capete Freza Unghii - 185 produse

Se afiseaza 1-16 din 185 produs(e)
Filtre active